Niekas nesako, kad sezonas yra jaukus, kaip obuolių sviestas ir „snickerdoodle“ sausainiai. Bet sujungti į VIENĄ? Šie obuolių sviesto snickerdoodles yra ultra JAUKUS! Jos minkštos, purios, pripildytos cinamono, kupinos obuolių skonio ir drįstame sakyti, kad jos konkuruoja su obuolių sidro spurgomis!?
Šie rudens kupini skanėstai yra veganas, be glitimoir ateiti kartu su tiesiog 10 ingredientų. Įkaitinkite orkaitę ir kepkime sausainius!
Kaip pasigaminti obuolių sviesto „Snickerdoodles“.
Šie sausainiai prasideda kaip bet koks gėris pūkuotas sausainis: su kreminiu (veganišku) sviestu ir cukrumi. Tada supilame vanilės ekstraktą ir obuolių sviestą, kad suapvalintume šlapius ingredientus.
Jei dar neturėjote privilegijos obuolių sviestu palaiminti jūsų paletę, leiskite mums supažindinti jus su geriausiu rudens užtepu! Obuolių sviestas iš esmės yra obuoliai, virti su šildančiais prieskoniais, į karamelizuotą saldų užtepėlę, užpildytą drąsus obuolių skonis. Hubba hubba!
Įmaišius obuolių sviestą į šlapius ingredientus, kad kiekvienas kąsnis būtų obuolių skonis, ateina laikas miltams. Migdolų miltai, bulvių krakmolas ir šaknų krakmolas sujungiami, kad susidarytų a lengvas, pyragas slapukas tai be glitimo ir be grūdų!
Didelė dozė cinamono suteikia šiuos slapukus DIDELIS snickerdoodle skonio o kepimo milteliai daro juos purius, o druska užtikrina pusiausvyrą.
Tada obuolių sviestas vėl grįžta į paveikslėlį, kai šiek tiek įmaišome (trumpai!), kad sukurtume obuolių sviesto sūkuriai per visą tešlą.
Cinamonas taip pat grįžta a cinamono cukraus danga lygiai taip pat, kaip jūs gaunate klasikinį „snickerdoodle“. Vienas kąsnis šių sausainių ir tu žinoti tai RUDENS!
Padengę cinamono cukrumi, sudėkite sausainių tešlos rutuliukus į kepimo skardą ir paspauskite žemyn, kad išsilygintų. Perkelkite į orkaitę ir sausainių laikas greitai bus jūsų!
Jaučiame, kad jums patiks šie sausainiai! Jie yra:
Minkštas
Pyragas
Pripildytas obuolių
Cinamonas
Lengva pagaminti
IR TAIP skanu!
Šie sausainiai, nors ir išsiskiriantys atskirai, būtų nuostabūs kartu su jaukiu chai puodeliu, stikline pieno be pieno ar sutrupinti ant vanilinių ledų.
Daugiau rudeninių sausainių receptų
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!
Porcijos 24 (slapukai)
Neleiskite ekranui užtemti
Slapukai
- 1/2 puodelis minkštas veganiškas sviestas (mums patinka Miyoko)
- 2/3 puodelis cukranendrių cukrus (užtikrinkite ekologišką, kad būtų draugiškas veganams)
- 1/2 puodelis obuolių sviesto (ir dar daugiau, kad suktųsi į tešlą 2 veiksme // parduotuvėje įsigytam mums patinka Eden)
- 1 šaukštelis vanilės ekstraktas
- 2 puodeliai migdolų miltų (mums patinka Wellbee's)
- 2/3 puodelis bulvių krakmolo (NE bulvių miltai)
- 1/2 puodelis strėlių šaknų krakmolas (taip pat vadinami strėlių šaknų miltais)
- 1 ½ šaukštelis cinamono
- 3/4 šaukštelis kepimo milteliai
- 1/4 šaukštelis jūros druska
TOPPINGAS
- 1/4 puodelis cukranendrių cukrus (užtikrinkite ekologišką, kad būtų draugiškas veganams)
- 1 šaukštelis cinamono
-
SAUSAINIAI: Vidutiniame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite minkštą veganišką sviestą ir cukranendrių cukrų iki šviesios ir purios masės. Tada įpilkite obuolių sviesto ir vanilės ekstrakto. Vėl plakite iki purios masės ir visiškai susimaišys. Suberkite migdolų miltus, bulvių krakmolą, šaknų krakmolą, cinamoną, kepimo miltelius ir jūros druską. Maišykite ant silpnos ugnies, kol miltai visiškai susimaišys.
-
Mentele švelniai įlankstykite 2 šaukštus (30 g) obuolių sviesto (sureguliuokite kiekį, jei keičiate numatytąjį porcijų skaičių), palikdami keletą dryžių, kad susidarytų sūkurys visoje sausainių tešloje. Šaldykite tešlą mažiausiai 20 minučių, kol įkaitinate orkaitę iki 350 laipsnių F (176 C) ir dvi kepimo skardas išklokite pergamentiniu popieriumi.
-
Kai orkaitė bus įkaitinta ir sausainių tešla atvės, į nedidelį dubenį įpilkite 1/4 puodelio (50 g) cukranendrių cukraus su 1 arbatiniu šaukšteliu cinamono (jei keičiate numatytąjį porcijų skaičių, sureguliuokite kiekį) ir išmaišykite.
-
Sausainių samteliu (kaip šis) arba šaukštu išgriebkite 1½ šaukšto sausainių tešlos ir susukite į rutuliukus. Sausainių tešlą apvoliokite cinamono cukruje, kad visiškai pasidengtų. Padėkite rutulį ant kepimo skardos ir švelniai paspauskite delnu. Pakartokite su likusia tešla, dėkite sausainius 2 colių atstumu vienas nuo kito ant kepimo skardos. Jūsų rankos gali šiek tiek sujaukti nuo obuolių sviesto sūkurio, bet patikėkite mumis, tai verta!
-
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 13-15 minučių, kol sausainiai išsiskleis, išsipūs ir įgaus auksinius kraštus.
-
Leiskite atvėsti ant kepimo skardos 5 minutes, prieš perkeldami ant grotelių, kad visiškai atvėstų. Mėgaukitės! Likusius sausainius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 3-4 dienų arba užšaldykite suplotus sausainių tešlos rutuliukus iki 1 mėnesio. Norėdami kepti sausainius iš šaldytų, pridėkite 1-2 minutes prie kepimo laiko.
*Labai pritaikyta iš mūsų begrūdžių išpjautų cukraus sausainių.
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas naudojant Eden obuolių sviestą ir cinamono cukraus užpilą.
Patiekimas: 1 sausainis Kalorijos: 146 Angliavandeniai: 17.5 g Baltymai: 2 g Riebalai: 8 g Sotieji riebalai: 3 g Polinesotieji riebalai: 1.1 g Mononesotieji riebalai: 3 g Transriebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 62 mg Kalis: 47 mg Pluoštas: 1.6 g Cukrus: 9.4 g Vitaminas A: 0 TV Vitaminas C: 0 mg Kalcis: 36 mg Geležis: 0.4 mg